Wat we doen rond

Tuinontwerp

Een doordacht ontwerp vormt de basis voor elke groene ruimte, van een kleine stadstuin tot een grote landschapstuin. De combinatie van een opleiding in tuin- en landschapsarchitectuur en jaren ervaring zorgen voor een degelijke basis om uw wensen en noden te verwerken in een gepersonaliseerd tuinontwerp. Functionele verhardingen, harmonieus groen en beleving van de seizoenen het hele jaar door vormen de leidraad voor onze ontwerpen. Hierbij wordt er telkens rekening gehouden met de omgeving, de grondsoort, de onderhoudswens en natuurlijk ook met het budget. Van zwart-wit schets, beplantingsontwerp tot 3D-uitwerking: alles is mogelijk om u een zo goed mogelijk beeld te geven van uw toekomstige tuin.

Totaalontwerp

Heb je een nieuwbouw of wil je de buitenruimte van je bestaande woning eens volledig vernieuwen? Ieder ontwerp start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek ter plaatse, waarin we kort kennismaken en de wensen en noden van de tuineigenaar in kaart brengen. Aan de hand van deze informatie kan er een prijsberekening gemaakt worden voor het opstellen van een tuinontwerp.

Beplantingsontwerp

Bent u nog tevreden van de structurele lijnen in uw tuin, maar heeft de beplanting eens een opfrisbeurt nodig? Ook daarmee kunnen we u helpen. Verouderde planten kunnen soms “de doorn in het oog” zijn van uw tuin. Het veranderend klimaat, ziektes en plagen, maar ook nieuwe trends kunnen ervoor zorgen dat uw tuin niet meer voldoet aan uw verwachtingen. Een nieuw beplantingontwerp kan dan een goede oplossing bieden.
We gaan voor het beplantingsontwerp op de zelfde manier te werk als bij het totaalontwerp, met het verschil dat we de bestaande structuur van de tuin behouden en vooral focussen op een nieuwe groen-inrichting.

2d tuinconcepten advies onderhoud aanleg ontwerp
Bereik ons op

+32 479 52 79 59

Ontvang een gratis offerte!
Scroll to Top