Wat we doen rond

Tuinaanleg

Van 10m² tot 10000m², niets is te klein of te groot. Naast ons vast team dat altijd voor u klaarstaat werken we ook nauw samen met collega’s die elk hun specialisatie hebben. Ons uitgebreid machinepark en eigen vrachtwagen zorgt voor een vlotter verloop van de werken waardoor uw project probleemloos kan gerealiseerd worden.

Totaalprojecten

Er is niets mooier dan een tuin van A tot Z te mogen realiseren. Heeft u al een ontwerp, of moet er nog één gemaakt worden? In beide gevallen helpen wij u graag verder bij de aanleg van uw droomtuin. Van de grondwerken tot het kleinste detail. Door alles binnen eigen beheer te houden heeft u één aanspreekpunt en kunnen alle werken netjes op elkaar afgestemd worden.

Verhardingen

Terrassen, paden, opritten, betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, … Elk materiaal heeft zijn eigen gebruik, voor- en nadelen. We informeren u graag over welke verharding bij uw noden past. Natuurlijk speelt het uitzicht van de verharding een grote rol, maar de onderbouw ervan is minstens even belangrijk. Met de juiste kennis en berekeningen verzekeren wij dat de aanlegwerken een duurzame verharding als uitkomst hebben.

Groen-aanplanting

De naam “groene ruimte” zegt het al zelf, elke tuin wordt pas echt een tuin als er planten in staan. Vaste planten, siergrassen, heesters, bomen, meerstammigen, … noem het maar op. Onze expertise kan een bijzondere meerwaarde bieden aan uw huidige of toekomstige tuin. Naast kwalitatief plantmateriaal van onze vaste kwekers of eigen kwekerij worden ook de juiste bodem- en plantgatverbeteraars gebruikt om uw aanplant van een goede start te voorzien.

2d tuinconcepten advies onderhoud aanleg ontwerp
Bereik ons op

+32 479 52 79 59

Ontvang een gratis offerte!
Scroll to Top